2 Comments

  1. Wiejeben says:

    Eigenlijk is het nog belangrijker om te kijken of je op een H-T-T-P-S verbinding zit voordat je je wachtwoord en gebruikersnaam invoert. Tevens het sluiten van je browser voordat je de volgende persoon er op laat heeft ook wel zijn voordelen, want dan eindigt die alle actieve sessies.

  2. stekel1234 says:

    Wat heeft dit met privacy te maken, het is toch logisch als iemand op je pc gaat/meekijkt dat hij dan alles kan zien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *